Hitsaus

Suurin osa tuotteistamme on hitsaamisen tarvessa, hitsaamme ruostumatonta terästä, alumiinia, titaania, duplexia, CuNiFe:iä ja tavallista rautaa. Hitsaustapoja me käytämme on tigiä, migiä ja jonkun verran puikko hitsausta. Meillä on myös piste hitsauskone ohutpeltihitsausta varten. Suurin osa tuotteista vaatii kestävyyttä mutta myös aikaansaannos on oltava parasta luokkaa.

Putkentaivutus

Meillä on kolme erin laista putkentaivutuskonetta, kaksi hydraulista ja yksi sähköinen. Putkissa missä säde on pieni ja seinät ovat ohuita käytetään tuurnaa, että putken muoto pysyisi pyöreänä. Meillä on laaja valikoima työkaluja erin laisiin putkiin ja kokoihin, taivutetaan putkia kokoista Ø10 mm - Ø48,3 mm.
Isojen kokojen varten meillä on kaksi konetta, yksi sähköinen rullataivutuskone missä sädettä asennetaan manuaalisesti ja yksi CNC ohjattu isompiin sarjoihin ja kokoihin. Me varastoidaan Ø6 mm - Ø100 mm putkia AISI 316sta, sekä peitettyjä että kiillotettuja löytyy. Meillä on myös varastossa putkia alumiinista, titaanista, CuNiFe:sta ja raudasta.

Peltin käsittleyt

Valmistamme tuotteita pellistä, paksuudesta 1 mm - 30 mm. Meillä on kaksi leikkuria, yksi NC ohjattu mekaaninen levyleikkuri, leikkuuleveys 2 m, materiaalin paksuus 0,5-2 mm ja isompi hydraulinen, leikkausleveys 2,5 m, paksuus 16 mm.
Peltien taivutusta varten meillä on CNC ohjattu 2-akselin särmäyspuristin 100 tonnin puristusvoimalla ja 3 m työleveys. Me varastoidaan peltiä (AISI316 ja AIMg3, myös muutama TIGR2, CuNiFe ja Fe) 0,8 mm - 12 mm.

Kiillotus ja hionta

Tuotannossa tarvitaan monta eri pintakäsittelyä. Siksi meillä on useita eri kiinteää nauhahioma- ja killontakonetta. Ollaan erikoistunut manuaaliseen mekaaniseen kiillontaan missä laatu on tärkeä. Tuotteilla on myös usein oltava harjattu tai hiottu pinta ja sen me pystymme toteuttaa.

Työstäminen

Usein ilmestyy tarvetta tuotteiden työstämiseen. Tähän varten meillä on manuaaliset sorvit ja jyrsinkoneet että käsittely sujuisi helpommin. meillä on myös useita pilariporauskonetta sekä kylmäpyörä- että metallivannesahoja. Me varastoidaan pyörö- ja laattaterästankoja.

Laser- ja vesi leikkaus verkoston kautta

Meillä on erinomainen verkosto muiden yrityksien kanssa jotka ovat erikoistuneet leikkaukseen. Tämä tarkoittaa että voidaan tarjota laser, vesi ja plasma leikkausta 0,5 mm - 100 mm materiaaliin.

CNC työstäminen verkoston kautta

Meillä on mainio verkosto muiden yrityksien kanssa jotka ovat erikoistuneet erin laisiin käsittelyihin. Voimme siksi tarjota erinlaisia CNC työstämistä.

Pintakäsittely verkoston kautta

Meillä on erinomainen verkosto muiden yrityksien kanssa jotka ovat erikoistuneet pintakäsittelyyn. Tämän ansiosta voimme tarjota lasikuulapuhallusta, keramiikkakuula puhallusta, ammepeittausta, elektrolyyttikillontaa, anodisointia sekä maalausta.

Koti Tuotamme Kuvagalleria Linkit Info OQS Svenska Suomi English | Yhteystiedot