Lediga Jobb

Hem FI EN

Vi rekryterar till flera olika positionerOperatör vattenskärning

I tjänsten som operatör inom vattenskärning kommer arbetsuppgifterna att bestå av att utifrån tillverkningsordrar, programmera och läsa in program i maskinen, säkerställa rätt material och ställa in maskinparametrar inför körning. Kvalitetskontroll i form av kontroll av mått och kvalitet ingår också i dagliga arbetsuppgifter.

Tidigare erfarenhet inom CAD/CAM och CNC bearbetning ser vi som en fördel. För programmering använder vi programmet FUSION360. Vi ser gärna att du är tekniskt kunnig och har goda kunskaper i ritningsläsning, noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.


CNC operatör

Som CNC opertör inom fräsning hör programmering och körning utifrån tillverkningsordrar till arbetsuppgifterna. Även skötsel och underhåll av maskiner hör till de dagliga arbetsuppgifterna.

Du behärskar både programmering och körning med CNC bearberningscenter. Tidigare erfarenhet av motsvarande arbeten uppskattas, erfarenhet av CAD/CAM system är en fördel. För programmering använder vi programmet FUSION360. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt har ett stort tekniskt intresse.


Kontorsadministratör

Som kontorsadministratör har du orderhantering, inköp, leveranser in och ut samt andra kontorsuppgifter som ansvarsområde. Största delen av arbetsuppgifterna utförs i ERP systemet Monitor G5.

Vi uppskattar att du har arbetar strukturellt och ansvarsfullt men också att du är trygg nog att agera flexibelt då tjänsten omfattar varierande arbetsuppgifter. Intresse för teknik och IT ses som en fördel samt att du har B körkort för arbetsuppgifter inom transportleverans.


Sök nu!


Skicka in en öppen ansökan till wibo[a]wibo.fi och ange vilken position du söker.


Vill du ha mer information om tjänsterna? Kontakta Kennet Skuthälla, 040 8363864 eller Sami Mäki-Rautila, 050 5918917.

Kontakt

  FO-nummer: 1830156-5
      E-fakturaadress: 003718301565
      Service ID: 003708599126

      Papperfakturor kan skickas till addressen:
      E-post: fennoa.FI.P.150917-3@docinbound.com
      Postadress:
      Ab Wi-Bo metall Oy
      PB 56651
      01051 LASKUT
  Fakturering