Koti Tuotamme Kuvagalleria Linkit Info OQS Svenska Suomi English | Yhteystiedot

We make it possible

Kruunupyyssä sijaitseva Wi-Bo metall on metalliyritys perustettu vuonna 1968. Suuntaus on pääosin veneteollisuuden tuotteita ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, titaanista, CuNiFe:sta ja myös tarvittaessa tavallisesta raudasta.

Tänä päivänä olemme muutama henkilöä Wi-Bo:lla töissä. Toimistossa työskennellään työnjohdon ja tilaushallinnan kanssa, tehdään ostoksia jne. Tuotannossa asennetaan, hitsataan, taivutaan peltiä sekä putkia, käsitellään, hiotaan jne.

Meidän tuotantohalli on noin 600m², ja toimisto- sekä sosiaaliset tilat ovat noin 150m².Suurin osa tuotteista me tuotamme alihankintaan, koostuu asiakkaiden erikoistoivomuksien mukaan. Nämä tuotteet ovat yleensä prototyyppejä tai pieniä sarjoja piirrosten perusteelta tuotettuja.Kehitämme myös tuotteita asiakkaiden kanssa saadakseen tarkoitusmukainen tuote tuotantoystävällisellä tavalla, näin kustannukset pidetään alhaalla ja laatu ylhäällä.Tuotteen voidaan luonnoksen, piirroksen tai kolmiulotteisen mallin perusteella tuottaa, aikakaan tarpeen mukaan.Meillä on myös omia tuotteita suoraan myyntiin asiakkaille, kuvagalleriasta löytyy kuvia. Tuotteidemme kehitetään jatkuvasti ja toivomuksia vastaanotetaan ilomielin.


wibo@wibo.fi


+358(0)6 82 44150
(fax) +358(0)6 82 44 160

Ab Wi-Bo metall Oy
Bråtöntie 260
68500 Kruunupyy
Suomi