Hem Det här gör vi Produkter Länkar Info OQS Svenska Suomi English | Kontakt

We make it possible

Wi-Bo metall är beläget i Kronoby, företaget är ett metallföretag som grundades år 1968. Inriktningen är i första hand marina produkter i rostfritt stål, aluminium, titan samt kopparnickel järn även vanligt järn enligt behov.

I dagsläget är vi ett flertal personer i företagets tjänst, i kontoret jobbar vi med arbetsledning, orderhantering, inköp och konstruktion m.m. I produktionen jobbar vi med montering, svetsning, bockning, plåtarbeten, bearbetning, polering osv.

Vår produktionshall är på ca 600m², och kontorsutrymmen samt sociala utrymmen på ca 150m².En stor del av produktionen består av produkter som vi tillverkar på underleverans enligt kundernas speciella önskemål. Dessa produkter är ofta prototyper eller små serier som tillverkas baserande på ritningar.Vi står även till tjänst med att utveckla produkter tillsammans med kunderna för att få slutprodukten så ändamålsenlig som möjligt, detta gör även att produkterna kan konstrueras på ett tillverkningsvänligt sätt för att hålla kostnaderna nere och kvaliteten uppe.Tillverkningen av en produkt kan basera sig på en skiss, en ritning eller en 3D modell allt enligt behov från kund.Vi har även en del egna marina produkter för direkt försäljning åt kunder, se mera om detta under kategorin 'produkter'. Egna produkter utvecklas ständigt och tips samt önskemål tas gärna emot av oss.


wibo@wibo.fi


+358(0)6 82 44150
(fax) +358(0)6 82 44 160

Ab Wi-Bo metall Oy
Bråtövägen 260
68500 Kronoby
Finland